Boerenwijsheid

Wij leven in tijden van grote veranderingen. Veranderingen die vragen om organisaties en samenlevingen opnieuw uit te vinden. Paul Bos zag die behoefte, maar startte bij zichzelf. Hij werd jaren geleden weer boer, na een carrière als journalist, communicatie-adviseur, oprichter van een middelgroot adviesbureau, en actief in het bedrijfsleven.

De overname van de ouderlijke boerderij, het werken op het land, het hoeden van een schaapskudde, het meebewegen in de vier seizoenen, de verbondenheid met de natuur, en het samenwerken met zijn ouders; het eenvoudige boerenleven met al z’n wijsheden leidde tot een ommekeer in denken en doen. En daarmee tot nieuw succes. Hij ontdekte op die manier de waarde van ‘de complete mens’, als gereedschap om onszelf en daarmee organisaties en samenleving opnieuw uit te vinden.
Inmiddels ontvangt Boer Bos leiders en vakmensen uit bedrijven en organisaties voor inspiratieprogramma’s en coachingstrajecten, is hij adviseur voor bestuurders en beleidsmakers, en is hij een veelgevraagd spreker.

Veranderingen die vragen om organisaties en samenlevingen opnieuw uit te vinden…

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien